• Co-create slider

  Co-create: Living Labs

  voor systemen voor duurzame voeding in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

  Via de actie Co-create wil Innoviris de Brusselse bevolking, de onderzoeks-en innovatiesector en de ondernemerswereld dichter bij elkaar brengen. De eerste editie van deze actie wijdt Innoviris aan de ontwikkeling van duurzame voedingssystemen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

  Meer weten

   

 • innovirisday

  Ontdek de kandidaat-ondernemingen van Rise - Innovative Starters 2014

  Innoviris selecteerde zes jonge ondernemingen om hun toekomstvisie en technologische innovatiekeuzes te verdedigen voor een expertenjury. Ontdek nu de kandidaat-ondernemingen van Rise 2014 !

  Meer weten

   

 • eolien

  Bridge: Strategic platforms

  ICT, Levenswetenschappen en Milieu, prioritaire sectoren.

  Het Bridge-programma is voornamelijk gericht op academische onderzoeksprojecten die worden uitgevoerd via strategische platformen. De nadruk ligt op de ontwikkeling van nieuwe industriële applicaties voor Brusselse ondernemingen. 

  Meer weten?

   

Welkom op de website van Innoviris, het Brussels Instituut voor onderzoek en innovatie

Innoviris, het Brussels Instituut voor Onderzoek en Innovatie

Welkom op de website van Innoviris, het Brussels Instituut voor onderzoek en innovatie

Innoviris is het Brussels Instituut voor wetenschappelijk onderzoek. Het instituut heeft als taak onderzoek, ontwikkeling en innovatie te ondersteunen en te stimuleren via de financiering van vernieuwende projecten van Brusselse ondernemingen en onderzoekscentra.


News

Launch - Brussels Spin-off projectoproep 2015

Wil u de onderzoeksresultaten van uw wetenschappelijk, academisch of industrieel onderzoek valoriseren door een nieuwe onderneming op te richten in Brussel? Dien dan vanaf nu tot en met 23 januari een financieringsaanvraag in bij Innoviris.

Bilaterale oproep België - Zwitserland voor het EUREKA-netwerk

Omdat Zwitserland voorzitter is van het EUREKA-netwerk en ook België deelneemt aan dit programma deelneemt, hebben de twee landen besloten een bilaterale projectoproep te lanceren. Innoviris vertegenwoordigt daarbij het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

30 september 2014: een belangrijke datum voor OOI-projecten in 2014

Om industrieel onderzoek, ontwikkeling en innovatie financieel te ondersteunen, heeft Innoviris haar OOI-formule aangepast zodat u het hele jaar een financieringsaanvraag kan indienen. Maar wil u een financieringsaanvraag indienen voor een project dat in 2014 van start zal gaan? Aarzel dan niet langer!

Projectoproepen

Evenementen

Vorige maand oktober 2014 Volgende maand

oktober
ZoMaDiWoDoVrZa
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031