• Bannière Intelligence Artificielle

   

  Het nieuwe programma Team Up

  Ga samen op zoek naar toepassingen van artificiële intelligentie

  Het doel van Team Up is de samenwerking tussen academici en ondernemers in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest aan te moedigen. Er is een budget van 4 miljoen euro vrijgemaakt voor dit programma.

  Lees meer

   

 • Co-Create 2017

  Co-Create
  Urban Resilience 2017

  Er is een nieuwe projectoproep opengesteld !

  De projectoproep Co-create van 2017 is een unieke kans om met nieuwe versies van Brussel te experimenteren. Dien je project outline nu in !

  Meer weten ?

   

 • Rise

  Rise: Innovative Starters

  Prijsuitreiking 24 januari 2017

  De projectoproep Rise zet de meest innovatieve jonge Brusselse ondernemingen van het jaar in de kijker. Wie worden onze laureaten van 2016? Ontdek het op 24 januari in Pentahotel Brussels City Centre!

  Meer weten?

   

Welkom op de website van Innoviris, het Brussels Instituut voor onderzoek en innovatie

Innoviris, het Brussels Instituut voor Onderzoek en Innovatie

Welkom op de website van Innoviris, het Brussels Instituut voor onderzoek en innovatie

Innoviris is het Brussels Instituut voor wetenschappelijk onderzoek. Het instituut heeft als taak onderzoek, ontwikkeling en innovatie te ondersteunen en te stimuleren via de financiering van vernieuwende projecten van Brusselse ondernemingen en onderzoekscentra.


News

Zin om het Brussel van de toekomst vorm te geven?

Ben je een onderzoeker in exacte of humane wetenschappen? Heb je vernieuwende ideeën voor het Brussels Hoofdstedelijk Gewest? Neem dan deel aan de projectoproep van Anticipate - Prospective Research 2017.

Team Up : ga samen op zoek naar toepassingen van artificiële intelligentie

De eerste editie van Team Up heeft als thema "artificiële intelligentie". Bij Innoviris zijn wij ervan overtuigd dat AI niet langer de speeltuin mag zijn van enkele technologiereuzen (GAFA) en academische toppers. Integendeel, wij geloven dat kennis over AI vanuit de academische wereld naar de bedrijfswereld moet stromen en een rijke bron aan zakelijke opportuniteiten zou moeten opleveren over een breed aantal sectoren: transport, toepassingen/diensten in huis, gezondheidszorg, onderwijs, openbare veiligheid, beveiliging, etc. Ben je een onderzoeker of ondernemer en wil je deelnemen aan de AI transformatie? Doe mee aan de eerste Team Up projectoproep en dien een expression of interest in.

Projectoproepen

Evenementen

Vorige maand januari 2017 Volgende maand

januari
ZoMaDiWoDoVrZa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031