• Hack Belgium

  4-6 mei Tour & Taxis

  Innoviris sluit zich aan bij de Hack Belgium beweging. Het doel van dit evenement? Alle Belgen de kans geven om mee te bouwen aan een beter België.

  Lees meer

   

 • Bannière Intelligence Artificielle

   

  Het nieuwe programma Team Up

  Ga samen op zoek naar toepassingen van artificiële intelligentie

  Het doel van Team Up is de samenwerking tussen academici en ondernemers in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest aan te moedigen. Er is een budget van 4 miljoen euro vrijgemaakt voor dit programma.

  Lees meer

   

 • Co-Create 2017

  Co-Create
  Urban Resilience 2017

  De projectoproep Co-create van 2017 is een unieke kans om met nieuwe versies van Brussel te experimenteren. De projecten die in de eerste fase van de projectoproep werden geselecteerd, dienen nu een finaal voorstel in.

  Meer weten ?

   

Welkom op de website van Innoviris, het Brussels Instituut voor onderzoek en innovatie

Innoviris, het Brussels Instituut voor Onderzoek en Innovatie

Welkom op de website van Innoviris, het Brussels Instituut voor onderzoek en innovatie

Innoviris is het Brussels Instituut voor wetenschappelijk onderzoek. Het instituut heeft als taak onderzoek, ontwikkeling en innovatie te ondersteunen en te stimuleren via de financiering van vernieuwende projecten van Brusselse ondernemingen en onderzoekscentra.


News

Nieuwe actie WATS! Word jij de ambassadrice van alle wetenschapsvrouwen in Brussel?

Bij Innoviris ontmoeten we elke dag succesvolle, ondernemende vrouwen uit de wetenschaps-en innovatiesector. Toch blijven ze een minderheid. Cijfers tonen immers aan dat slechts 25% van de gediplomeerden in wetenschappelijke of technische studierichtingen vrouwen zijn. Daarom gaan we op zoek naar vrouwelijke rolmodellen die Brusselse meisjes aanmoedigen om voor een wetenschappelijke carrière te kiezen. Sta jij je mannetje in een wetenschappelijke of technologische omgeving? Dan ben jij de vrouw die we zoeken!

De BEL-SME projectoproep van 2017 is opengesteld

Wil je samenwerken met kmo's afkomstig uit verschillende Belgische gewesten? Doe mee aan onze BEL-SME projectoproep die synergieën en intra-Belgische samenwerking wil bevorderen.

Wat is de belangrijkste uitdaging voor Brussel?

Wat is volgens jou de grootste uitdaging voor Brussel? Mobiliteit, luchtvervuiling of toch eerder een duurzame stadsontwikkeling? Stadsvertegenwoordigers, ondernemers en onderzoekers worden uitgenodigd om hier mee na te denken over de toekomst van Brussel via de nieuwe projectoproep “Making Cities Work” van het Europese JPI Urban Europe programma. De projectoproep wordt in de herfst van 2017 opengesteld.

Projectoproepen

Evenementen

Vorige maand mei 2017 Volgende maand

mei
ZoMaDiWoDoVrZa
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031