• Co-create slider

  Co-create: Living Labs

  voor systemen voor duurzame voeding in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

  Via de actie Co-create wil Innoviris de Brusselse bevolking, de onderzoeks-en innovatiesector en de ondernemerswereld dichter bij elkaar brengen. De eerste editie van deze actie wijdt Innoviris aan de ontwikkeling van duurzame voedingssystemen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

  Meer weten

   

 • innovirisday

  Leer de winnaars van Rise - Innovative Starters 2014 kennen

  Fadila Laanan, Brussels Staatssecretaris voor Wetenschappelijk Onderzoek heeft de Rise - Innovative Starters - prijs toegekend aan Tapptic, Fyteko en Nalys. !

  Meer weten

   

 • eolien

  Bridge: Strategic platforms

  ICT, Levenswetenschappen en Milieu, prioritaire sectoren.

  Het Bridge-programma is voornamelijk gericht op academische onderzoeksprojecten die worden uitgevoerd via strategische platformen. De nadruk ligt op de ontwikkeling van nieuwe industriële applicaties voor Brusselse ondernemingen. 

  Meer weten?

   

Welkom op de website van Innoviris, het Brussels Instituut voor onderzoek en innovatie

Innoviris, het Brussels Instituut voor Onderzoek en Innovatie

Welkom op de website van Innoviris, het Brussels Instituut voor onderzoek en innovatie

Innoviris is het Brussels Instituut voor wetenschappelijk onderzoek. Het instituut heeft als taak onderzoek, ontwikkeling en innovatie te ondersteunen en te stimuleren via de financiering van vernieuwende projecten van Brusselse ondernemingen en onderzoekscentra.


News

Oproep Anticipate - Prospective Research 2015

Bent u een Belgische of buitenlandse onderzoeker? Hebt u vernieuwende ideeën over stedelijke ontwikkeling in het Brussels Gewest of over openbare netheid in het BHG? Lees dan snel verder.

iMinds lanceert de eerste ICON projectoproep van 2015 !

ICON is een programma van het Vlaamse digitale onderzoekscentrum iMinds, waarbij academici samenwerken met verschillende bedrijven binnen “Interdisciplinaire Coöperatieve ONderzoeksprojecten” om toekomstgerichte uitdagingen in ICT, Media en Health.

Projectoproep Active and Assisted Living (AAL II) - Schrijf je nu in voor de infosessie !

Innoviris neemt sinds 2014 deel aan het Europese initiatief AAL II (Ambient Assisted Living). De projectoproep van AAL (vanaf nu: Active and Assisted Living) in 2015 heeft de titel: " Living active and independently at home - the contribution of ICT/technologies to integrated solutions for supporting active and independent living of older adults in their homes."

Launch - Brussels Spin-off projectoproep 2015

Wil u de onderzoeksresultaten van uw wetenschappelijk, academisch of industrieel onderzoek valoriseren door een nieuwe onderneming op te richten in Brussel? Dien dan vanaf nu tot en met 23 januari een financieringsaanvraag in bij Innoviris.

Projectoproepen

Evenementen

Vorige maand januari 2015 Volgende maand

januari
ZoMaDiWoDoVrZa
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031