• Rise

  Rise: Innovative Starters

  Ontdek nu de kandidaat-ondernemingen van Rise 2015!

  De projectoproep Rise zet de meest innovatieve jonge Brusselse onderneming van het jaar in de kijker. Benieuwd naar de kandidaat-ondernemingen van Rise 2015? Lees verder en ontdek de mogelijke winnaars van deze actie ! 

  Meer weten?

   

 • Bedrijfsbezoeken

  door Staatssecretaris voor wetenschappelijk onderzoek Fadila Laanan

  Tijdens de voorbereiding van de hervorming van innovatiesteun bezoekt Staatssecretaris voor wetenschappelijk onderzoek Fadila Laanan innovatieve Brusselse bedrijven. Hun feedback is immersonmisbaar om de steunstructuren zo goed mogelijk af te stemmen op de Brusselse realiteit.

  Lees het verslag

   

 • Co-create slider

  Co-create: Living Labs

  voor systemen voor duurzame voeding in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

  Via de actie Co-create wil Innoviris de Brusselse bevolking, de onderzoeks-en innovatiesector en de ondernemerswereld dichter bij elkaar brengen. De eerste editie van deze actie wijdt Innoviris aan de ontwikkeling van duurzame voedingssystemen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

  Meer weten?

   

 • eolien

  Bridge: Strategic platforms

  ICT, Levenswetenschappen en Milieu, prioritaire sectoren.

  Het Bridge-programma is voornamelijk gericht op academische onderzoeksprojecten die worden uitgevoerd via strategische platformen. De nadruk ligt op de ontwikkeling van nieuwe industriële applicaties voor Brusselse ondernemingen. 

  Meer weten?

   

Welkom op de website van Innoviris, het Brussels Instituut voor onderzoek en innovatie

Innoviris, het Brussels Instituut voor Onderzoek en Innovatie

Welkom op de website van Innoviris, het Brussels Instituut voor onderzoek en innovatie

Innoviris is het Brussels Instituut voor wetenschappelijk onderzoek. Het instituut heeft als taak onderzoek, ontwikkeling en innovatie te ondersteunen en te stimuleren via de financiering van vernieuwende projecten van Brusselse ondernemingen en onderzoekscentra.


News

Saint-Luc en Erasmus, de twee eerste Europese academische ziekenhuizen met AAHRPP-accreditering

De Universitaire Ziekenhuizen Saint-Luc en het Erasmus-ziekenhuis sleepten in september 2015 het prestigieuze accrediteringslabel van de Association for the Accreditation of Human Research Protection Program (AAHRPP) in de wacht. Ze zijn daarmee de eerste twee Europese ziekenhuiscentra die het label krijgen. Het UZ Brussel, dat ook besloot om deel te nemen aan dit ambitieuze project, zal het label binnenkort krijgen.

Rise-projectoproep kent een groot succes!

Innoviris, het Brussels Instituut voor Onderzoek en Innovatie, heeft in mei 2015 voor de vijfde keer de projectoproep Rise – Innovative Starters gelanceerd. De namen van de winnaars zullen bekend worden gemaakt in december 2015.

Projectoproepen

Evenementen

Vorige maand oktober 2015 Volgende maand

oktober
ZoMaDiWoDoVrZa
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031