• Rise

  Rise: Innovative Starters

  Kom naar onze infosessie en word de nieuwe jonge innovatieve onderneming van 2016!

  De projectoproep Rise zet de meest innovatieve jonge Brusselse ondernemingen van het jaar in de kijker. Wil je meer weten over het programma? Kom naar onze infosessie op 27 april ! 

  Meer weten?

   

 • Bedrijfsbezoeken

  door Staatssecretaris voor wetenschappelijk onderzoek Fadila Laanan

  Tijdens de voorbereiding van de hervorming van innovatiesteun bezoekt Staatssecretaris voor wetenschappelijk onderzoek Fadila Laanan innovatieve Brusselse bedrijven. Hun feedback is immersonmisbaar om de steunstructuren zo goed mogelijk af te stemmen op de Brusselse realiteit.

  Lees het verslag

   

 • Co-create slider

  Co-create: Living Labs

  voor systemen voor duurzame voeding in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

  Via de actie Co-create wil Innoviris de Brusselse bevolking, de onderzoeks-en innovatiesector en de ondernemerswereld dichter bij elkaar brengen. De eerste editie van deze actie wijdt Innoviris aan de ontwikkeling van duurzame voedingssystemen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

  Meer weten?

   

 • eolien

  Bridge: Strategic platforms

  ICT, Levenswetenschappen en Milieu, prioritaire sectoren.

  Het Bridge-programma is voornamelijk gericht op academische onderzoeksprojecten die worden uitgevoerd via strategische platformen. De nadruk ligt op de ontwikkeling van nieuwe industriële applicaties voor Brusselse ondernemingen. 

  Meer weten?

   

Welkom op de website van Innoviris, het Brussels Instituut voor onderzoek en innovatie

Innoviris, het Brussels Instituut voor Onderzoek en Innovatie

Welkom op de website van Innoviris, het Brussels Instituut voor onderzoek en innovatie

Innoviris is het Brussels Instituut voor wetenschappelijk onderzoek. Het instituut heeft als taak onderzoek, ontwikkeling en innovatie te ondersteunen en te stimuleren via de financiering van vernieuwende projecten van Brusselse ondernemingen en onderzoekscentra.


News

Attract - Brains for Brussels

De nieuwe projectoproep van Attract - Brains for Brussels is opengesteld tot 17 juni 2016. Ben je een onderzoeker en ben je van plan om jezelf opnieuw in Brussel te vestigen? Dan maak je kans op een financiële tegemoetkoming voor een project in wetenschappelijk onderzoek, ontwikkeling of innovatie. Zowel Belgische onderzoekers die uitgeweken zijn naar het buitenland als buitenlandse onderzoekers die hun carrière in Brussel willen voortzetten, komen in aanmerking.

De BEL-SME projectoproep van 2016 is opengesteld

Wil je samenwerken met kmo's afkomstig uit verschillende Belgische gewesten? Doe mee aan onze BEL-SME projectoproep die synergieën en intra-Belgische samenwerking wil bevorderen.

Projectoproepen

Evenementen

Vorige maand mei 2016 Volgende maand

mei
ZoMaDiWoDoVrZa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031