• Rise

  Rise: Innovative Starters

  Ontdek nu de laureaten van Rise 2015!

  De projectoproep Rise zet de meest innovatieve jonge Brusselse ondernemingen van het jaar in de kijker. Benieuwd naar de laureaten van Rise 2015? Lees verder en ontdek wie de winnaars zijn van deze actie ! 

  Meer weten?

   

 • Bedrijfsbezoeken

  door Staatssecretaris voor wetenschappelijk onderzoek Fadila Laanan

  Tijdens de voorbereiding van de hervorming van innovatiesteun bezoekt Staatssecretaris voor wetenschappelijk onderzoek Fadila Laanan innovatieve Brusselse bedrijven. Hun feedback is immersonmisbaar om de steunstructuren zo goed mogelijk af te stemmen op de Brusselse realiteit.

  Lees het verslag

   

 • Co-create slider

  Co-create: Living Labs

  voor systemen voor duurzame voeding in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

  Via de actie Co-create wil Innoviris de Brusselse bevolking, de onderzoeks-en innovatiesector en de ondernemerswereld dichter bij elkaar brengen. De eerste editie van deze actie wijdt Innoviris aan de ontwikkeling van duurzame voedingssystemen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

  Meer weten?

   

 • eolien

  Bridge: Strategic platforms

  ICT, Levenswetenschappen en Milieu, prioritaire sectoren.

  Het Bridge-programma is voornamelijk gericht op academische onderzoeksprojecten die worden uitgevoerd via strategische platformen. De nadruk ligt op de ontwikkeling van nieuwe industriële applicaties voor Brusselse ondernemingen. 

  Meer weten?

   

Welkom op de website van Innoviris, het Brussels Instituut voor onderzoek en innovatie

Innoviris, het Brussels Instituut voor Onderzoek en Innovatie

Welkom op de website van Innoviris, het Brussels Instituut voor onderzoek en innovatie

Innoviris is het Brussels Instituut voor wetenschappelijk onderzoek. Het instituut heeft als taak onderzoek, ontwikkeling en innovatie te ondersteunen en te stimuleren via de financiering van vernieuwende projecten van Brusselse ondernemingen en onderzoekscentra.


News

Hebt u een KMO? Ga op zoek naar internationale partnerships!

Werkt u samen met een buitenlandse onderneming? In 2016 worden twee Eurostars projectoproepen gelanceerd, met 18 februari en 15 september als deadline. Waag uw kans en krijg financiële steun voor uw gemeenschappelijke O&O-projecten!

Projectoproepen

Evenementen

Vorige maand februari 2016 Volgende maand

februari
ZoMaDiWoDoVrZa
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
2829