iMinds The Conference

Home / Evenementen / iMinds The Conference
Home / Evenementen / iMinds The Conference

iMinds The Conference

Wanneer 23-10-2014
van 07:30 tot 19:00
Waar SQUARE – BRUSSELS MEETING CENTRE, Kunstberg, Brussels

iMinds The Conference is de #1 conferentie in Brussel over digitale innovatie, voor onderzoekers, ontwikkelaars, ondernemers en beleidsmakers in industrie en samenleving. 

Laat je inspireren door Belgische en internationale keynote sprekers
De indrukwekkende lijst van plenaire sprekers telt/bevat tal van gerenommeerde experten, uit Vlaanderen en ver daarbuiten. Het  programma biedt ook vier break-out sessies: over essentiële digitale technologieën, over digital health en over de uitdagingen voor technologische entrepreneurs.

Ontdek het onderzoek en de beloftevolle start-ups van iMinds in de expositiehal
iMinds The Conference staat voor ontmoeting en uitwisseling tussen onderzoekers, bedrijven en organisaties die toekomstige producten en diensten ontwikkelen. Ontdek in de expositiehal de recentste en boeiendste demo’s uit onze 380+ onderzoeksprojecten, naast enkele van de beloftevolste tech start-ups van de 50+ businesses die voortkomen uit het iMinds incubatieprogramma.

Deel kennis en ideeën met academici en 1000+ andere deelnemers
iMinds wil van Vlaanderen een digitale topregio in Europa maken. Hiervoor wordt de expertise van 50+ academische professoren en 850+ wetenschappelijke onderzoekers ingezet. Grijp deze kans om jouw ideeën met hen te bespreken.

Meer informatie over dit agenda-item