ITEA Project Outline Preparation Days

Home / Evenementen / ITEA Project Outline Preparation Days
Home / Evenementen / ITEA Project Outline Preparation Days

ITEA Project Outline Preparation Days

Wanneer 13-09-2016 09:05 tot
14-09-2016 17:00
Waar Parijs

Actief in de software-industrie en op zoek naar internationale partnerships? Schrijf je in voor de ITEA PO Preparation Days ! 

Op 13 en 14 september krijg je de kans om Europese consortia te ontmoeten en aan te sluiten bij projecten gespecialiseerd in "Software Intensive Systems and Services". Ook de jaarlijkse ITEA projectoproep zal tijdens dit evenement worden opengesteld. De beste projecten zullen worden gefinancierd door Innoviris! 

 ITEA is een Europees programma gericht op innovatieve O&O projecten van ondernemingen en preconcurrentiële industrieën in de sector van softwaresystemen-en gebruikersinterfaces. Als Brusselse financieringsinstelling voor onderzoek en innovatie is Innoviris verantwoordelijk voor de financiering van de Brusselse bedrijven die deelnemen aan het ITEA programma. De afgelopen jaren heeft Innoviris 15 ITEA projecten financieel kunnen steunen. 

Elk jaar wordt bij de opening van de ITEA oproep een groot evenement georganiseerd waarbij consortia in opbouw en projecthouders hun ideeën voorstellen. Je kan met de verschillende projecthouders spreken en zelfs aansluiten bij een consortium wanneer je over complementaire expertise beschikt.

Geïnteresseerd? Schrijf je in voor de ITEA Project Outline (PO) Preparation Days en je kan de eerste ideeën al nalezen op het ITEA-portaal!

 

Waar en wanneer? 

De ITEA Project Outline (PO) Preparation Days vinden plaats in Parijs op 13 en 14 september 2016

De maximale capaciteit van het evenement wordt elk jaar snel bereikt. Wees er dus snel bij! 

 

Meer informatie

Voor meer informatie over de ITEA Project Outline (PO) Preparation Days, kan je terecht op de website van het ITEA programma of op de algemene pagina van het ITEA programma op de website van Innoviris.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met: 

** IMAGE DESCRIPTION **

Mathilde Reumaux

International Projects Advisor

Industrial Research and Innovation Team

Tél. +32 2 600 50 31
mreumaux@innoviris.brussels

 

Meer informatie over dit agenda-item