LifeStories

Home / Evenementen / LifeStories
Home / Evenementen / LifeStories

LifeStories

In het kader van de slotavond van de themamaand ‘Talent Werkt’ organiseert UNIZO de Brusselse versie van het inspirerende ‘LifeStories’. Brusselse ondernemers nemen het woord en vertellen het boeiende verhaal achter hun onderneming.
Wanneer 06-11-2014
van 17:00 tot 23:00
Waar Muntpunt, Muntplein 6, 1000 BRussel

LifeStories in Brussel (Slotavond Talent Werkt)

In het kader van de slotavond van de themamaand ‘Talent Werkt’ organiseert UNIZO de Brusselse versie van het inspirerende ‘LifeStories’. Brusselse ondernemers nemen het woord en vertellen het boeiende verhaal achter hun onderneming. De persoonlijkheid van ondernemer staat centraal: opmerkelijke persoonlijke details, verhalen uit de jeugd, grappige of pijnlijke anekdotes, hoogte- en dieptepunten in het leven van de ondernemer.  Ontroering, humor, inspiratie en verwondering liggen dicht bij elkaar. Véronique en Wouter Vermeulen van vishandel Noordzee, chocolatier Frederik Blondeel en Bernard Walravens van het gelijknamige vleesverwerkingsbedrijf hebben reeds bevestigd.

Voorafgaand aan LifeStories is er op deze slotavond ook een debat rond: Werkt talent echt? Werkgevers, werknemers, werkzoekenden en ondernemers: vinden ze elkaar in aanvullende verwachtingen? Kopstukken uit het veld van werk, opleiding en ondernemen kruisen de degens. Zijn zeker van de partij: Fons Leroy (VDAB), Karel van Eetvelt (UNIZO), Yves Bastaerts (Actiris), Mireille Misseghers van Elisabeth Chocolaterie en andere werkgevers.

Verder ontdek je op de slotavond de verborgen talenten van een aantal prominente Brusselaars!

Het volledige programma van de themamaand ‘talent werkt’ op www.muntpunt.be

Meer informatie over dit agenda-item