News

News

 • Do you ♥ Science ?

  Ben je actief in wetenschapssensibilisering of heb je een tof idee om jongeren aan te moedigen voor een wetenschappelijke of technische richting te kiezen? Dien dan een voorstel in voor het I Love Science Festival, het eerste wetenschapsfestival in Brussel!

 • 26.09.2017 Brokerage Event - Smart Mobility Challenge

  In 2014 hebben Brussel Mobiliteit, het CIBG, de MIVB en Parking Brussels het "Smart Mobility Committee" opgericht. Samen hebben ze de Smart Mobility Challenge voorbereid: een projectoproep voor de financiering van living labs over mobiliteit. De bedoeling is om de kennis en de steeds grotere hoeveelheid data die in Brussel beschikbaar zijn, te gebruiken voor oplossingen die de mobiliteit verbeteren.

 • 04.10.2017 Digitization of the future industry / Swedish-Belgian Innovation Initiative

  SBII, is een Zweeds-Belgische innovatie initiatief is een industrieel O&O partnerinitiatief dat marktgerichte hoogtechnologische O&O-projecten aanmoedigt die voortvloeien uit een samenwerking tussen Belgische en Zweedse ondernemers en onderzoekers.

 • Fablab Mobile: op weg naar een innovatief gewest voor alle jonge Brusselaars

  Innoviris springt op de kar van de makers beweging en doet een oproep aan alle organisaties die een mobiel fablab willen uitbouwen om jongeren in Brussel te sensibiliseren voor technologie en innovatie. Heb jij een origineel idee en wil je Brussel doorkruisen met een mobiele ruimte waar jongeren naar hartenlust kunnen experimenteren en spelenderwijs kunnen bijleren? Lees dan snel verder.

 • Actief in de software-industrie en op zoek naar internationale partnerships? Schrijf je in voor de ITEA PO Preparation Days !

  Op 12 en 13 september krijg je de kans om Europese consortia te ontmoeten en aan te sluiten bij projecten gespecialiseerd in "Software Intensive Systems and Services". Ook de jaarlijkse ITEA projectoproep zal tijdens dit evenement worden opengesteld. De beste projecten zullen worden gefinancierd door Innoviris!

 • De BEL-SME projectoproep van 2017 is opengesteld

  Wil je samenwerken met kmo's afkomstig uit verschillende Belgische gewesten? Doe mee aan onze BEL-SME projectoproep die synergieën en intra-Belgische samenwerking wil bevorderen.

 • Links