News

News

 • Fablab Mobile: op weg naar een innovatief gewest voor alle jonge Brusselaars

  Innoviris springt op de kar van de makers beweging en doet een oproep aan alle organisaties die een mobiel fablab willen uitbouwen om jongeren in Brussel te sensibiliseren voor technologie en innovatie. Heb jij een origineel idee en wil je Brussel doorkruisen met een mobiele ruimte waar jongeren naar hartenlust kunnen experimenteren en spelenderwijs kunnen bijleren? Lees dan snel verder.

 • Nieuwe actie WATS! Word jij de ambassadrice van alle wetenschapsvrouwen in Brussel?

  Bij Innoviris ontmoeten we elke dag succesvolle, ondernemende vrouwen uit de wetenschaps-en innovatiesector. Toch blijven ze een minderheid. Cijfers tonen immers aan dat slechts 25% van de gediplomeerden in wetenschappelijke of technische studierichtingen vrouwen zijn. Daarom gaan we op zoek naar vrouwelijke rolmodellen die Brusselse meisjes aanmoedigen om voor een wetenschappelijke carrière te kiezen. Sta jij je mannetje in een wetenschappelijke of technologische omgeving? Dan ben jij de vrouw die we zoeken!

 • De BEL-SME projectoproep van 2017 is opengesteld

  Wil je samenwerken met kmo's afkomstig uit verschillende Belgische gewesten? Doe mee aan onze BEL-SME projectoproep die synergieën en intra-Belgische samenwerking wil bevorderen.

 • Wordt jouw bedrijf de jonge innovatieve Brusselse onderneming van 2017?

  Innoviris lanceert de zevende editie van "Rise - innovative starters". Deze formule heeft als doel de ontwikkeling van een strategisch innovatieplan (SIP) te financieren, voor een maximum bedrag van €500.000, via een programma met een maximum periode van 3 jaar.

 • Links